Alternative behandlingsformer

Her på siden kan du læse lidt om hvilke behandlingsformer der bliver brugt ved Brian Nørgård – manuel kropsterapi i Viborg.
En behandling vil altid starte med at du fortæller din historie. Din egen opfattelse og fornemmelse af dine problematikker, siger meget og er en stor del af, hvilken behandling der vil være den bedste til netop dig.

Behandlingen vil typisk være en kombination af flere eller alle behandlingsformerne. Det gør jeg, da jeg arbejder ud fra et holistisk syn på menneskekroppen og dens forskellige funktioner. Der er en sammenhæng mellem de forskellige dele af kroppen. 

Med forskellige typer af behandlinger kan jeg påvirke de forskellige dele.
Mine uddannelser og kurser bliver løbende udvidet. Læs mere om dem her

Erfaringerne rigere

Mine erfaringer med de forskellige behandlingsformer er opbygget siden 2012, hvor jeg tog et udvidet kursus i Auriculoterapi (øre-akupunktur). Herefter har jeg arbejdet med et udgangspunkt i Traditional Chinese Medicin (TCM) akupunktur, hvor den menneskelig anatomi og fysiologi naturligvis er i fokus. Som sagt er det helheden udgangspunktet for behandlingen hos mig, så jeg anvender de behandlingsformer, der bedst muligt afhjælper de problemstillinger du har. Det være sig blandt andet også Traditionel Cupping, Muclecup og Kranio-Sakral terapi.