Klinikken

Vores akupunkturklinik i Viborg

I vores akupunkturklinik i Viborg er der et behandlerrum, og et hyggeligt sofahjørne/samtalehjørne.

Ved indgangen til klinikken, kommer man direkte ind i venterummet. I venterummet kan man slappe af til den afstressende musik, eller man kan benytte sig af klinikkens frie WIFI.

Konsultationen ved Brise Akupunktur begynder med en samtale, hvor der optages journal. Du vil her blive spurgt om, hvilke sygdomme eller  problemer der har været med helbredet i barndommen og fremefter, da helbredsproblemerne kan have sin start tidligt i livet.

Herefter undersøges det om der er skævheder i måden at stå oprejst på. Dette afslører den måde kroppen og hjernen komunikerer sammen samt måden hjernen opfatter sig selv i forhold til sine omgivelser.

Vi ser på tungen, som afslører tilstanden på de indrer organer. Vi tager en kinesisk pulsdiagnose, som afdækker alle detaljer omkring helbredstilstanden og evt. blokeringer i kroppen.

Vores behandlinger

Vi giver dig råd til selvhjælp, således at behandlingen bliver et samarbejde, samt at dine antal af behandlingssessioner kan holdes på et minimum.

Der trykkes i akupunktur-punkter (akupressur) og sættes nåle i akupunkturpunkter (akupunktur).

Vi tilbyder behandling af:

Psykiske lidelser især depression og angst, fertilitetsproblemer, Smerter, slidgigt, sportsskader, kostvejledning, fordøjelsesproblemer, ADHD, sklerose, Piskesmæld, søvnproblemer, chok og traumer.

Der er masser af parkering, lige udenfor døren, og da vi jo er beliggende lige uden for Viborg – er der som regel fred og ro, og ingen forstyrrende larm fra trafik eller byggeri.

Du finder Brise Akupunktur i Viborg her

Vores akupunktur klinik ligger i Vinkel, som er en lille landsby,

som ligger 9 km fra Viborg. Adresse ligger inde på en stille grusvej

i idylliske omgivelser. Du kan finde os med følgende adresse:

BRISE AKUPUNKTUR
SØNDERHØJVEJ 9
8800 VIBORG